Айра  започна да работи в моделния бизнес много рано. Снимки

...
Айра  започна да работи в моделния бизнес много рано. Снимки
Коментари Харесай

Вече минаха 10 години, момиче – кукла как изглежда тя сега .

Айра  стартира да работи в моделния бизнес доста рано. Снимки овладяваха целия интернет от няколко години, причинявайки потрес на хората. Момичето е родено в Америка, а кариерата й стартира, когато тя е била на 2 години.

1. 

Един ден родителите на Айра осъзнаха, че щерка им има доста необикновен външен тип. До известна степен тя даже приличаше на кукла. Веднага създали няколко фотоси на момичето и ги изпратили в организации.

2.

Фотографът е предложи да направи фотосесия в стила на кукла Барби. Айра  беше облечена уместно. Веднага откакто фотосите се появиха на уеб страницата, потребителите бяха сюрпризирани. И новината за момичето незабавно се популяризира по целия свят.

3.

Тогава никой не е мислил, че Айра  ще провокира толкоз доста полемики. Хората бяха сюрпризирани от невероятния й външен тип. Дори на някого му се струваше, че това момиче несъмнено не може да съществува в реалност.

4.

На улицата непознати започнаха да се доближават до родителите на момичето и да се снимат с щерка им. Тя бързо завоюва известност, на която, несъмнено, двойката беше доста щастлива. Но самата Айра се нуждаеше ли от цялата тази популярност?

5.

Тя не ходеше на детска градина и не общуваше с връстниците си, съвсем през целия ден трябваше да бъде на снимачната площадка. Тя явно не е имала детство и това е доста тъжно.

6.

Винаги ми е извънредно мъчително да виждам по какъв начин родителите осъществят личните си упоритости за сметка на децата си. Обикновено те не мислят за благосъстоянието на наследниците, и не питат какво те желаят.

7.

Айра  бушу гримирана  всеки ден, което е доста нездравословно за детската кожа. Майка й даже я завела при козметик, с цел да създадат от нея  порцеланова кукла. Мисля, че това е полуда.

8.

Момичето няколко години работи като модел, само че по-късно външният й тип престава да бъде куклен. Агенциите изгубиха интерес към нея.

9.

Как се отрази това на душeвността на Айра ? Сложен въпрос. Тогава тя беше на 10 години и към този момент беше изцяло наясно. В момента тя е на 11 години. Тя е сладка, само че не се  отличава измежду връстниците си.

10.

Сега Айра  не се занимава с моделска кариера и живее напълно елементарен живот. Ако отидете на нейните страници в обществените мрежи, тогава няма нито едно увещание за фотосесии в стила на кукла Барби.

11.

Очевидно момичето реши да изхвърли предишното от главата си и да стартира всичко от нулата. Може би й е неприятно да споминава  какво е било преди. Или се тормози, че кариерата й завърши толкоз ненадейно.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР